Blogg

RSS

Eldstad pryder hem i Stockholm

1 Mar 2023

Det som oftast väcker störst applåder i ett hem är ifall man har prytt bostaden med en platsbyggd eldstad. Den värmekällan ger stor mysfaktor i Stockholm.

En gång i tiden var platsbyggda eldstäder så pass vanliga att man till och med kunde hitta dem i uthus, förråd och andra mindre använda lokaler. Det var helt enkelt dåtidens radiatorer och det som gjorde att man kunde värma upp rummet.

Idag har denna typ av värmekälla blivit något som är mer ovanligt. För när man vill ha en värmekälla, där man kan elda med ved eller pellets, så är det istället en braskamin av något slag som man satsar på. Dock har det idag blivit mer vanligt och prisvärt att satsa på en eldstad i Stockholm, allt tack vare nya tankar och utformningar.

Platsbyggd eldstad i Stockholm

När man tänker på en platsbyggd eldstad i Stockholm så tänker man troligen på något som man bygger upp från grunden, efter egen design. Men idag kan man köpa eldstäder som är lite som att bygga ihop en bokhylla. För man får färdiga delar som endast ska sättas ihop, även om man helst använder sig av ett proffs för att montera eldstaden.

Genom att välja en platsbyggd eldstad, som är färdiggjord, så kan man få alla fördelar av en god konstruktion som man vet är korrekt utförd. Det gör även det enklare när det handlar om vilken bärighet man behöver i sitt golv och hur slutresultatet kommer att se ut.

Golvläggare i Stockholm

28 Feb 2023

Varför hålla på och krångla med fel längd på plankor och sneda väggar. Särskilt när det finns proffsiga golvläggare i Stockholm som gör ett fantastiskt jobb.

När Kristina fick för sig att lägga klickgolv i köket visste hon inte vad hon gett sig in på. Men då hon aldrig gjort det innan så var hon säker på att hon skulle fixa det. Hon hade mött utmaningen med samma inställning som hon alltid hade. Hur svårt kan det vara, lydde hennes mantra.

Hon hade bestämt sig för att en söndag var tidpunkten för att lägga golvet. Något hon snart insåg var en felplanering. Med det samma insåg hon att hon glömt någon sorts sprintar som ska sättas vid väggarna. Hon letade runt hemma och hittade några leksaker i barnens rum som fick duga som ställföreträdande.

Att agera golvläggare är inget för hemmafixaren

På eftermiddagen kommer mamma Britta på besök och då är Kristinas ansikte fullt av arga tårar. Hon är trött och frustrerad. Det visar sig att köket inte var helt fyrkantigt. Dessutom måste hon kapa flera plankor då de är för långa. Som pricken över i har hon varit tvungen att såga några plankor på längden då golvet inte är rakt.

Hon tänker sluta för dagen och ta upp kampen med golvet i morgon. På måndagen slutade hon fyra och skyndade hem. Väl inne blir hon stående. I köket ligger ett vacker trägolv och en golvläggare, med orden Stockholm Golv & Måleri på ryggen, jobbar med den sista listen medan hennes mamma startar kaffebryggaren. Nu kommer tårarna igen, fast denna gången var det av glädje.

Byggnadssmide kan förgylla ett gammalt hus

28 Feb 2023

De ville göra en pietetsfull renovering av det gamla huset. Det var viktigt att den gamla stilen behölls. Trappräcke i byggnadssmide var därför en självklarhet.

Det gamla huset som Linus och Emma hade köpt hade varit i stort behov av renovering. Men det hade varit en del av planen – att de skulle göra det mesta arbetet på fritiden, innan de skaffade barn och blev upptagna med annat. Det hade de också gjort. De vågade knappt försöka summera all tid som de lagt på huset de senaste två åren.

Men nu började det äntligen se ut precis som de ville ha det. Invändigt var de faktiskt klara, så när som på några lister som saknades här och var. Utvändigt var det nödvändigaste gjort, det som behövdes för att huset inte skulle ta skada av väder och vind.

Byggnadssmide för den rätta karaktären

Nu var det dags att ge utsidan den karaktär som de ville ha. Det var viktigt för dem att behålla en stil som stämde med vad som hade gällt när huset byggdes en gång i tiden. En detalj som de ville få rätt på var den stora trappan vid husets huvudentré mitt på framsidan. Den behövde smidesräcken för att komma helt till sin rätt.

Därför vände de sig till en firma som sysslade med byggnadssmide. De visade några foton på andra hus som hade den typ av räcken som de var ute efter. “Inga problem”, sa smeden. “Det fixar vi lätt. Era nya räcken kommer att bli som ett smycke på huset.”

Fönsterputs i Täby är lika med hög kvalitet

3 Feb 2023

Att du ska hålla hög kvalitet när du ska utföra fönsterputs hos en kund är ju rätt självklart. Och ta hand om RUT avdraget. Då blir du säkert anlitad igen.

Vad sägs om att få alla dina fönster putsade en dag när du är på jobbet? Skulle inte det vara en stor lyx att få unna sig? Och det är lättare än du kanske tror. En del fönsterputsare ser dessutom till att RUT avdragen görs direkt så att du inte behöver fixa med det själv när det är dags att deklarera.

Att det är tillåtet att få RUT avdrag för fönsterputsning gör att denna hushållsnära tjänst, tillsammans med andra, verkligen rakat i höjden när det gäller popularitet. Det är en fantastiskt lyx att kunna få unna sig detta lite då och då eller varför inte alltid. Det finns väl andra saker du hellre sysslar med?

Fönsterputs i Täby går som en dans

Att anlita någon för fönsterputs i Täby är lekande lätt. I dagens läge är det bara att googla och sedan jämföra priser och erbjudande bland de som står till din tjänst. Det är du som väljer och det är du som beslutar om du kommer anlita samma person eller företag nästa gång.

Det som gäller är att allt ska gå smidigt tillväga. Ett arbete som utförs lika lätt som en dans. Fönster kan bli putsade från både in- och utsida. Det är du som bestämmer hur du vill ha det. De ska putsas när du är hemma eller när du är på jobbet. Allt går att lösa.

Takläggare Göteborg - Ta hjälp från start till mål

30 Jan 2023

Dags att byta taket på villan i Göteborg? Vi tänkte i den här texten argumentera för att du ska ta professionell hjälp och välja en takläggare i Göteborg för detta. Många privatpersoner ser ett byte av ett tak som ett projekt man själva kan sköta. Det man glömmer bort är att det handlar om ett både tungt och komplext projekt där risken för misslyckanden är stora - och där dessa misslyckanden också tenderar att bli dyra.

Genom att välja en takläggare i Göteborg så ges man en garanti på ett både effektivt och hållbart jobb och resultat. Vi tänkte rada upp några fördelar med det beslutet som ytterligare visar på vikten av rätt hjälp i samband med att du ska byta tak.

  • Du får en massa alternativ. Det många inte tänker på är att man faktiskt har en massa val att göra i samband med att ett tak ska bytas. Har du tegel nu så är du inte bunden till detta material. Just gällande material så har det skett en enorm utveckling under senare år - taken har dels blivit billigare, men även lättare i många fall. Genom att välja en takläggare i Göteborg så kan du få alla de alternativ som passar ditt tak - husets konstruktion - presenterade för dig och göra ett val som passar just dig och din budget. Inte sällan så kan du även köpa in taket till förmånliga priser då en takläggare kan ha samarbeten med leverantörer.
  • Effektivt jobb. En takläggare i Göteborg har alla verktyg, all utrustning - exempelvis ställningar - och all kunskap som krävs för att lägga taket på ett effektivt sätt. Det tar inte många arbetsdagar innan det är klart.
  • Garanti på jobbet. Du får en garanti på jobbet - och på materialet - som ger dig en extra trygghet. Vi skulle även rekommendera dig att behålla kontakten med samma takläggare i framtiden. Att med jämna mellanrum få taket kontrollerat ger en längre livslängd och en möjlighet att korrigera mindre problem innan de blir för stora.

Så kan en målare på Kungsholmen ge dig en nystart i livet

24 Jan 2023

Målare på Kungsholmen kan skapa livsförändringar för den som bor i lägenheten som målas om. Rätt färg på rätt plats ger en ny känsla av förhöjning i livet.

Vid vissa tillfällen i livet kan det kännas som om man behöver en omstart. En riktigt grundlig reboot som ger ny energi och livsglädje. För många kan en flytt vara det enda alternativ som erbjuder tillräckligt stor förändring. Men hur gör man om det inte är läge att flytta? Man målar om, så klart!

Med ny färg på väggarna kan hela livet kännas som nytt. Man kanske ser sin inredning i ett helt nytt ljus (vilket man faktiskt bokstavligen gör med ny färg på väggarna, eftersom ljuset reflekteras i en annan nyans beroende på väggfärgen). Kanske hittar man en mer vilsam färgskala till sovrummet, som gör att man sover bättre.

Målare – utför mirakel på Kungsholmen?

Självklart kan ingen målare på Kungsholmen marknadsföra sig som någon mirakelkur mot ett liv i tristess. Särskilt inte om det handlar om psykisk ohälsa, då räcker det inte med att måla om. Men att färger påverkar människan är vetenskapligt bevisat, så till viss grad kan en ommålning lyfta både humör och livsandar.

En professionell målare hjälper dig få rätt färg på rätt plats. En energigivande röd färg passar bättre i hallen än i sovrummet, till exempel. Många menar att grönt istället är en bra sovrumsfärg. Men det är inte bara själva färgen som spelar in – mättnad och nyans kan också skapa olika känslor hos människan. En neongrön vägg är till exempel inte alls särskilt vilsam. Men den kan ju kännas ny!

Du kan läsa mer om målare på denna sida: målarekungsholmen.nu

Golvslipning i Nacka är förnyelse

20 Jan 2023

Satsa på en golvslipning i Nacka om du tycker att din bostad känns sliten. Det gör underverk när golven är vackra och blanka, och då trivs du bättre hemma.

Mitt hem är min borg, är ett känt talesätt. Har man bott in sig i en lägenhet eller villa och trivs bra där, behövs det ändå en förnyelse med tiden. Hur vackra furugolven än är från början, blir det repor och fläckar. Slitage måste få synas, för där har bott människor och kanske också husdjur som har satt sina märken.

En golvslipning i Nacka kan vara receptet för att få huset i fint skick igen. En parkett kan slipas om ett visst antal gånger innan du behöver lägga nytt golv, men ett massivt furugolv kan slipas utan begränsningar. Du bör alltid anlita proffs som bara slipar bort så lite som möjligt på ytan.

Golvslipning på professionellt sätt

Som privatperson är det mycket svårt att slipa golv om man vill ha det jämnt och plant. Man måste föra slipmaskinen exakt på rätt sätt för att det inte ska bli ojämnt, och det gör i princip bara yrkesmän som har lång vana. Tänk så skönt att enkelt få bort alla klösmärken, hack efter leksaker, repor och fläckar.

När golvet är slipat kan du välja vilken yta golvet ska ha. Det kan vara blankt eller matt, och kanske vill du ha någon färgad lasyr. Vitaktiga eller gråaktiga golv är det många som vill ha, till exempel i sovrummet. Bara bestäm dig och beställ golvslipningen. Mer information kring golvslipning kan du hitta på denna sida: https://www.golvslipningnacka.se/ 

Stenläggare Stockholm - snygga till din tomt och trädgård

15 Jan 2023

I sydeuropa är stenläggning ett vanligt inslag i såväl stadsmiljöer som hemma hos privatpersoner där exempelvis trädgårdar och tomter ramas in genom små murar, gångar och trappor. Detta skapar en harmoniskt känsla och det ger en bostad en modern - men ändå tidlös - touch. Stenläggning i Sverige har kommit att falla lite i glömska, men under senare år har det ändå kunnat synas en ökning där primärt vanliga villaägare väljer lösningen. Vilket är väldigt roligt, men där man också har lite att tänka på.

I exempelvis Portugal - där stenläggning är extremt vanligt - så finns det inte alls samma kalla och karga vinter som vi har i Sverige. Det spelar också en stor roll i stenläggning och hur man tar sig an ett projekt med att exempelvis göra en gång eller lägga sten på platsen där bilen ska stå. Med vintern kommer tjälen och med denna så kan marken röra sig i samband med att våren anländer. En stenläggning kan påverkas av detta och en tidigare jämn och slät yta kan bli både sned, lutande och få utbuktningar.

Detta innebär att man bör ta professionell hjälp och anlita en stenläggare i Stockholm om man vill ha ett resultat som inte påverkas av väder och vind. Tyvärr så ser man ofta att privatpersoner som väljer att själva leka stenläggare i Stockholm redan efter något år - och någon vinter - tvingas inse att jobbet måste göras om på nytt. Något som är väldigt krävande och tungt.

Hitta rätt stenläggare i Stockholm

Här nedan följer några tips om hur du hittar rätt stenläggare i Stockholm. Tyvärr så finns det lite variationer mellan olika yrkesmän och vissa är, helt enkelt, bättre än andra. Genom att bocka av tipsen nedan så kommer du att hitta en stabil, pålitlig stenläggare som levererar ett snyggt och hållbart resultat:

  • Erfarenhet. En stenläggare i Stockholm med många år i ryggen är lika med en stenläggare som levererar kvalitet. Erfarenhet gör skillnad!
  • Referenser. Se alltid till att få referenser och se till att kontakta dessa. Ju längre tillbaka i tiden, desto bättre är det. Kolla gärna referensbilder också. Om inte annat så för inspiration.
  • Konstnärlighet. Det handlar mycket om att skapa ett resultat som blir estetiskt tilltalande, men utan att funktionen blir lidande. Stenläggare har en konstnärlig ådra. Hitta gärna en person som du känner att hen kan möta dina visioner och som kan få dina tankar att bli verklighet.

Högtrycksspolning i Stockholm vårdar avloppet

9 Jan 2023

För att undvika framtida problem med dina avloppsrör, bör du vårda dem regelbundet. Du kan kontakta ett företag som utför högtrycksspolning i Stockholm.

Du har sålt ditt företag och fått en del pengar över på affären. Som ren kapitalplacering har du köpt två fastigheter med hyreslägenheter. Du är själv inte särskilt kunnig om fastigheter och har därför lagt ut den tekniska förvaltningen på ett bolag. Efter att du ägt fastigheterna ett halvår får du lite oroväckande information.

Den tekniska förvaltaren låter meddela att det uppstått ett läckage i en av fastigheterna. Några hyresgäster har också klagat på att det luktar från avloppet och speciellt från golvbrunnarna i duschen. Du får förslag om att inspektera avloppsrören.

Högtrycksspolning i Stockholm – inspektera och spola

Detta hade du inte räknat med, men du har hört talas om att även avloppsrör blir gamla och slits. I värsta fall kan stambyte behövas och det vill du undvika. Du börjar med att kontakta ett företag som utför högtrycksspolning i Stockholm. I ett första steg vill du att firman inspekterar ledningarna.

Efter en inspektion får du ett dokument som visar tillståndet för fastigheternas avloppssystem. Inspektionen har gjorts genom att fotografera rören med en specialkamera. Du får en bild som visar var det kan finnas proppar och skador. Problemen är dock inte större än att det räcker med en mindre reparation och att spola rören med högtryck. När högtrycksspolningen är gjord kan det vara klokt att återigen fotografera rören för att se om det kan finnas sprickor i dem. 

Hitta mer om högtrycksspolning på denna sida: högtrycksspolningstockholm.nu

Kul att renovera badrum i Stockholm

9 Jan 2023

Det har blivit populärt att köpa lägenheter i Stockholm där man exempelvis behöver renovera ett badrum. Känna tillfredsställelsen när annonsen kan sättas ut.

Niklas var så taggad. Han hade köpt sitt första renoveringsprojekt utanför Stockholm. Han hade länge letat efter något som hade rätt pris och inte skulle vara allt för dyrt att fixa. Han hade nämligen tänkt renovera så billigt som möjligt och sedan sälja till den som bjöd högst. Han skulle in på bostadsmarknaden.

Lägenheten låg i ett äldre hus som var välskött. Till Niklas lycka hade ägaren till denna lägenhet inte varit lika noga med att hålla den i gott skick. Därav det bra priset. Egentligen skulle det inte krävas så mycket mer än att slipa några golv och sätta upp nya tapeter. Största grejen var nog badrummet som var i stort behov av renovering.

Ta hjälp med att renovera badrum

Det var inte direkt nedgånget. Men väggarna hade en orange våtrumstapet som var helt förskräcklig. Den skulle bort och vitt kakel sättas upp för att ge ett fräscht intryck. Han hade förstått att för att få ut ett bra pris var det viktigt att badrummet var tilltalande och ljust.

Niklas kontaktade en firma som gjorde badrumsrenovering i Stockholm. Den delen var för komplicerad för honom. Han skulle tapetsera under tiden som hantverkarna gav sig i kast med badrummet. De skulle sätta in nytt kakel samt ny toalett och handfat med tillhörande spegelskåp. Han hade beställt golvvärme då han visste att det skulle öka värdet väsentligt.

Uppfräschande badrumsrenovering i Uppsala

24 Nov 2022

Känns ditt badrum slitet, omodernt eller tråkigt? Då kan det vara aktuellt med en badrumsrenovering i Uppsala. Det är viktigt att du trivs i ditt badrum.

Har du drömt om det perfekta badrummet någon gång? Du kanske ser ett vackert och funktionellt badrum framför dig då du blundar. Drömmen kan bli till verklighet med en badrumsrenovering. Ett nytt tvättställ, vackert kakel på väggen eller en ny och fräsch toalett kan göra susen.

Eller varför inte varm och skön golvvärme eller en modern dusch? När du bestämt dig för att fräscha till ditt badrum kan du kontakta en firma som är specialiserat på just badrumsrenovering. Det krävs en hel del erfarenhet och kunskap för att utföra arbeten i våtrum som badrum och tvättstuga. Det gäller att göra allt rätt redan från början för att undvika framtida vattenskador eller andra problem.

En badrumsrenovering kräver ett noga grundarbete

Sätt din personliga prägel på badrummen med en badrumsrenovering i Uppsala. När du ska planera hur du vill att ditt nya badrum ska se ut kan du leka med färger och former. Det kan vara lockande att börja renovera på egen hand, men det är lätt att missa att det krävs ett noggrant utfört grundarbete.

Det bästa och säkraste är att låta kunniga och erfarna yrkesmän ta hand om hela badrumsrenoveringen. Även en liten renovering kan lyfta ett badrum till en helt ny nivå. Du får ett kostnadsfritt hembesök där du får information om tidsåtgången och kostnaden för projektet. Sedan får du en offert att ta ställning till.

Markarbeten i Uppsala för stabila konstruktioner

22 Nov 2022

För att slippa sneda och skadade byggnader, frostskadade vägar och översvämning är markarbeten viktiga. De gör att dina projekt håller längre, oavsett storlek.

Om grunden inte är stabil blir byggnaden sned. Det är inte bara något som tornbyggarna i Pisa lärde sig för många år sedan, utan något som alla med sunt förnuft förstår. Därför är det verkligen viktigt att göra markarbeten ordentligt. Oavsett om du är privatperson som ska bygga en liten villa, eller en kommun som ska göra större projekt, vägar eller trafikplatser.

Markarbeten innebär inte bara en jämn grund för byggnader att stå på, utan även dräneringsarbete för vägar och andra stora projekt. Speciellt i stadsmiljö eller vid trånga områden är det viktigt att entreprenören som utför markarbetet är skicklig. Du vill inte råka gräva av någons vattenledning eller ge grannarna sprickor i grunden. Du vill alltså inte bara tänka på din egen byggnad, utan även miljön runt omkring.

Markarbeten ger dina projekt längre livstid

Många förknippar kanske markarbete med det första stora arbetet du ser på en byggarbetsplats. Till exempel att gräva stora hål och flytta enorma mängder jord. Det är inte det enda som markarbeten innebär. Det kan även innebära att dränera vid renovering, göra markutjämning vid tillbyggnad och mindre arbeten som asfaltering och anläggande av grusgångar.

Anlita en kunnig firma när du ska bygga, renovera eller bygga ut. Då håller dina byggnader längre och står rakt och utan sprickor i många år. Det samma gäller vägar. Markarbetet måste vara ordentligt utfört för att vägen ska hålla för trafik, belastning, väder och vind.

Överlåtelsebesiktning för ett tryggt husköp

16 Nov 2022

Att köpa bostad är en stor investering och därmed av största vikt att man har koll på fastigheten. Med en överlåtelsebesiktning kan eventuella brister hittas.

Att köpa ett hus är ett stort steg i livet och förmodligen en av de största investeringarna man kommer att göra i livet. När man hittat sitt drömhus är det lätt att bli blind av kärlek och missa skador och brister. Plötsligt blir husköpet mycket dyrare än man tänkt sig då fel efter fel upptäcks och måste repareras.

Genom att som köpare eller säljare genomföra en överlåtelsebesiktning, blir husaffären tryggare. En överlåtelsebesiktning tar 2-5 timmar och efter utfärdad kontroll får man reda på fel och brister samt eventuella framtida risker. Med facit i hand kan fastigheten sedan bedömas som mer eller mindre värd och köparen kan ta ett säkrare beslut om affären.

Överlåt överlåtelsebesiktning till proffsen

I en överlåtelsebesiktning ingår kontroll av fasad, tak, källare, våtutrymmen samt vindsutrymmen. Däremot kontrolleras inte uppvärmning, skorsten och el med mera. Dessa aspekter av besiktningen kräver en besiktningsman med särskild behörighet och det ansvarar köparen för.

Det är lätt att förhasta sig och själv tro att man har öga nog för att detektera problem men sedan förgå ett flertal brister. En besiktningsman har nämligen kunskap om felaktigheter man inte kan se med blotta ögat. Så sammanfattningsvis är en överlåtelsebesiktning väl värd besväret om man vill försäkra sig om ett tryggt bostadsköp. Därtill kan det ge en förhandlingsutrymme om priset om besiktningen skulle visa stora brister.

Tips för den som ska bygga hus Skåne

13 Nov 2022

Funderar ni på att bygga hus i Skåne? Satsa på ett lågenergihus så slipper ni kostsamma uppvärmningskostnader och kan leva gott. Här kommer några tips.

Att bygga och utforma sitt hus är kul. Detta eftersom man då kan göra verklighet av alla drömmar man haft om det perfekta huset. Det första man måste göra är så klart att hitta en tomt i Skåne som är tillräckligt stor för det hus man vill bygga. Eller så gör man tvärt om och anpassar huset efter storleken på tomten.

Det är också viktigt att man funderar över var på tomten huset ska placeras. Är tomten i ett samhälle kan det vara klokt att placera huset med hänsyn till grannar, insyn och trafikbuller. Annars kan det bli jobbigt. Ska huset däremot byggas på landsbygden bland åkrar och fält, bör man tänka på att det blåser en hel del i Skåne och försöka placera huset smart.

Så blir det billigare att bygga hus i Skåne

Ska man bygga hus i Skåne kan man göra på flera sätt. Antingen anlitar man en arkitekt och ger denne i uppdrag att rita ett hus från grunden anpassat efter de önskemål man har. Men det finns även hustillverkare som erbjuder exklusiva och klimatsmarta nyckelfärdiga hus i olika storlekar och med skiftande arkitektur.

Det finns exempelvis enplansvillor i länga eller i vinkel, men också tvåplansvillor. Ett nyckelfärdigt hus är som en slags byggmodell som går snabbt att uppföra, vilket sparar pengar. Man kan välja om man vill ha totalentreprenad eller själv bygga huset tillsammans med vänner eller anlita lokala hantverkare.

Trädfällning Sollentuna - rådfråga om hjälp innan

10 Nov 2022

Dags att fälla träd på tomten i Sollentuna? En trädfällning kan låta som ett ganska enkelt projekt - ett snitt med motorsågen, en knuff i rätt riktning och sedan ett träd som faller dit man vill. Eller? Faktum är att en trädfällning i Sollentuna är allt annat än ett enkelt projekt. Det handlar tvärtom om potentiella livsfaror där du själv kan råka väldigt illa ut - och där exempelvis både din och grannens egendom kan ta stor skada.

Av dessa skäl så bör man som lekman aldrig genomföra en trädfällning på egen hand - åtminstone inte utan att först rådfrågat en sakkunnig person. Det absolut bästa man kan göra är att gå vidare med denne och låta personen i fråga sköta trädfällningen från start till mål. Genom detta får man ett tryggt, säkert och tidseffektivt jobb där allt från planering - hur lägger man snittet, vart vill man att trädet ska falla, tjänar man på att dela upp fällningen i sektioner och hur gör man med väder och vind? - till efterarbete inkluderas.

Vad gäller det senare så kan du exempelvis få en stubbfräsning inkluderad i den kostnad du betalar - och samma sak om du vill ha trädet som fällts kapat till ved eller flisat för att använda i trädgården.

Använd Rut-avdraget för en trädfällning i Sollentuna

På det stora hela så är en trädfällning i Sollentuna ett för avancerat projekt för medel-svensson - man tjänar helt enkelt på att anlita en professionell firma. Dessutom så är tjänsten rut-berättigad och där du som privatperson genom detta kan dra av halva kostnaden för arbete på din deklaration.

Och, slutligen: behövs verkligen en trädfällning i Sollentuna genomföras? Om trädet inte är sjukt eller står i vägen för ett större projekt utan bara exempelvis skuggar delar av din tomt så kan en beskärning vara ett bättre alternativ. Det gör att du både kan äta och behålla kakan. Vad gäller träd så bidrar de till en biologiskt mångfald och till en bättre miljö. Läs vidare på denna hemsida om hur du får träd fällda på ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt: trädfällningsollentuna.se

← Äldre inlägg