Blogg

Korrekta byggen med entreprenadbesiktning

27 jan 2022

Ansvaret vid byggen vilar på förtroende och på skrivna kontrakt. I de fall entreprenörer anlitas - det vill säga nästan alltid - behöver entreprenadbesiktning utföras innan godkännande.

Begreppet entreprenadbesiktning är egentligen ett samlingsbegrepp. Det finns ett antal olika typer av besiktningar som behöver utföras vid olika tillfällen under en byggnation. Vissa regleras av lagen medan andra regleras av de överenskommelser parterna träffat. En första besiktning som ofta utförs är den så kallade förbesiktningen.

Förbesiktning utförs för att de arbeten som utförts senare inte kommer att vara tillgängliga för inspektion. Ytterligare en anledning kan vara att delarna kommer att börja användas medan bygget fortskrider. I vissa fall kan en förbesiktning också genomföras om man anser att särskilda skäl föreligger.

Entreprenadbesiktning sker av oberoende experter

Då bygget fortskrider och blir klart kommer även slutbesiktning, särskild besiktning och garantibesiktning att ske. Om fel hittas gör man en efterbesiktning för att kontrollera att de har åtgärdats. Garantibesiktningen sker efter 2 år då entreprenörens ansvar löper ut efter denna period. Denna period benämns reklamationsperioden.

Vid en entreprenadbesiktning är det av allra största vikt att besiktningspersonen har hög kompetens och gärna lång erfarenhet. Det är lätt att tänka sig konsekvenserna om så inte vore fallet. Byggnader måste besiktigas av experter som kan se de problem som kan uppstå och de fel som eventuellt gjorts av ansvarig entreprenör. När sådana fel konstaterats ska entreprenören åtgärda felen och sedan görs en efterbesiktning.

Att anlita en firma med rätt kompetens och integritet borgar för ett godkänt och hållbart bygge.

Kvalitetssäkrade elektriker i Sollentuna

26 jan 2022

Vill du ha hjälp av riktiga experter? Då ska du vända dig till elektriker i Sollentuna som tar hand om dina elproblem. Vare sig det är för byte av stammar eller en större installation.

Det finns många risker man tar i livet, nästan allting man gör kan vara en risk. Men sedan finns det saker som är alldeles för stora risker och man inte ens ska ge sig in på. En av dessa är att fixa med elen själv. Det är inte som i tecknad film när man får en kraftig stöt. Att håret ställer sig åt alla håll och man blir svart och sotig i huvudet, efter ett tag går det över av sig själv. Verkligheten ser annorlunda ut. Får man en alltför kraftig stöt kan det leda till döden. El är farligt och det är inget man ska pilla på själv. Istället får du ta hjälp av en duktig elektriker i Sollentuna.

Elektriker kan allt om el

Om du behöver hjälp med nyinstallation av el, då är det endast för en elektriker att göra. De har hand om allting från start till mål. Idag planerar man det väldigt väl också och tänker på hur man får det så bra som möjligt. Även detta är något elektrikerna gör åt dig. Elektrikern du anlitar ska vara utbildad och ha allt som krävs för det. Det ska inte finnas någon onödig risk att det inte blir gjort ordentligt. Det kan sluta väldigt tråkigt för en om det blir så.

Renovera lägenheten i Stockholm och skapa drömhemmet

24 jan 2022

Har du köpt en lägenhet i Stockholm och vill göra den mer din? Eller börjar hemmet du levt i ett tag kännas utdaterat? Då är det dags att kontakta någon som kan hjälpa dig att renovera lägenheten.

Med bostadsbristen som råder i storstaden Stockholm är det inte det lättaste att hitta sitt drömhem. När man väl fått tag på något som stämmer överens, i alla fall på några plan, vill man inte gärna släppa det bara för att färgvalen inte känns helt rätt eller för att badrummet känns trist.

Någonting att tänka på när man skrivit på kontraktet till den där lägenheten som är så efterlängtad men ändå inte känns helt rätt, är att det faktiskt går att renovera den. Detsamma gäller om man levt i sin lägenhet ett antal år. Kanske trivs man inte riktigt längre, men vill ändå inte ge upp lägenheten. Då kan det vara dags att renovera lägenheten i Stockholm.

Få hjälp med att skapa din drömlägenhet

Förmodligen har du många idéer om hur du vill att drömhemmet ska se ut. Kanske har du tittat i inredningstidningar, hämtat inspiration från vackra hem i olika bloggar, eller fastnat för någonting speciellt hemma hos en bekant.

Steget från dröm till verklighet kan ibland kännas stort. Det är lätt att fastna i tankar om att en renovering är ett evighetsprojekt som kostar för mycket. Men så behöver det inte vara. Tar du hjälp av ett företag som är erfaret vad gäller renoveringar kan du få hjälp hela vägen från idé till slutförande.

Bra stenläggare i Karlstad

21 jan 2022

Att lägga sten är inte helt lätt om det ska bli snyggt och hålla, så när man vill få en bra stenyta anlitar man stenläggare i Karlstad eftersom dom har kunnandet och erfarenheten som krävs.

Det är vackert med en stenlagd gårdsplan, gångstig eller entré. Eftersom sten är ett naturmaterial så har den skiftningar och en lyster som inte försvinner utan bara blir vackrare.

Man kan inte slita ut en stenläggning även om man går eller kör på den varje dag. Det finns gator med sten som lagts för flera hundra år sedan. Man har kört häst och vagn på dom, gått på dom och kört bil på dom, men det enda som hänt är att stenarna blivit mjukt rundslipade.

Stenläggare i Karlstad vet att om man investerar i en vacker stenläggning så är det inget man behöver göra två gånger. Den ligger kvar och den blir bara vackrare.

En stenläggare kan lägga både små och stora ytor i vackra mönster

Att arbeta med sten är ett tungt yrke och stenläggare har funnits i hundratals år. Ändå har sättet man lägger på inte förändrats särskilt mycket. Det man gör nuförtiden är att man försöker förhindra att ogräset växer upp mellan stenarna. Det går inte att komma undan helt men stenläggare i Karlstad använder en särskild sorts fog som gör att det blir mindre ogräs.

Vill man få en vacker och personlig stenläggning kan man få råd om vad som är bäst att lägga. Det finns många olika sorters sten, och även betongplattor, som man kan använda.

Thujaplantor smälter in fint i trädgården och är lättodlade

19 jan 2022

Söker du efter en växt som är snabbväxande till exempelvis en häck är thujaplantor ett bra val. Thujan är ett barrträd som påminner lite om enar och det är en väldigt fin och lättodlad växt.

Det finns en mängd olika växter som pryder våra trädgårdar och en av dem är den snabbväxande thujan. Känner du till den växten? Thujan är en väldigt populär trädgårdsväxt och den kan med fördel användas för att bilda en fin häck. Om du planterar några thujaplantor i en lång rad bildas det snabbt en tät och vacker häck. När plantorna har växt upp till en vacker häck kan du beskära den precis som du vill. Du kan forma thujahäcken efter eget önskemål så den smälter in i omgivningen på ett naturligt sätt. Det finns många olika sorters thujor med olika egenskaper. Alla thujor är tåliga och vintergröna och det är några av anledningarna till att växten är så populär.

Thujaplantor är mycket populära att köpa till trädgården

Varför är thujor så populära i våra trädgårdar? Det kan vara för att de växer snabbt, är lättodlade och trivs bra i svenskt klimat. När du ska plantera thujor så ska du välja lätt fuktig jord, gärna med inslag av mull och lera. Plantorna trivs mycket sämre i sand och grus så undvik att plantera dem på sådana ställen. Thujor går att köpa som krukodlade eller plantor med rotklump. Om du vill ha plantor som snabbt etablerar sig i ny jord bör du välja krukodlade thujor.

Tåliga epoxigolv i Göteborg

19 jan 2022

Vill man ha ett riktigt tåligt och luktfritt industri- eller lagergolv så är epoxigolv i Göteborg ett utmärkt alternativ. Det är lätt att hålla rent och det är helt utan irriterande skarvar.

Det ställs stora krav på industri- och lagergolv. De behöver vara jämna, lättskötta och kunna tåla tung belastning och stötar. En del golv utsätts dessutom för spill av syror eller olja. Väljer man ett epoxigolv så har man ett bra golv som faktiskt klarar allt det.

Ett epoxigolv är dessutom väldigt lättstädat och tål att det samlas vatten på det ibland. Därför lämpar det sig också i våtutrymmen och i lokaler med höga krav på hygien som tex storkök. Golven är behagliga att gå på, de blir inte så stumma som ett rent betonggolv och man kan lägga in extra halkskydd i massan om det behövs.

Genom att epoxigolvet tål fukt så tar det heller inte skada av att ligga i lokaler som står tomma under vinterhalvåret.

Ett epoxigolv kan hålla i upp till 40 år och kan lagas om det skulle bli skadat

Golvet har ju väldigt lång livslängd om det sköts på rätt sätt. När man målar golvet använder man en tvåkomponentsepoxi som är fri från lösningsmedel och är vattenlöslig. Färgytan är slitstark och finns i olika färger eller helt transparent. Det är lätt att hålla ytan ren och när man tvättar golvet använder man bara ett mjukt organiskt rengöringsmedel. Läs mer om epoxigolv på den här hemsidan: epoxigolvgöteborg.se

Det färdiga golvet kommer att hålla länge men om det skulle bli skadat så går det lätt att reparera.

Hitta slitstarka epoxigolv till din industri

17 jan 2022

Att välja epoxigolv till sin verksamhet är bland det bästa man kan göra om man vill ha ett slitstarkt och lättstädat golv med minimalt utsläpp. Ett epoxigolv som tål tuffa arbetsmiljöer.

Om man går och funderar på att byta ut det gamla golvet i produktionen eller förbättra golvet på lagret, så är det guldläge att investera i ett epoxigolv. Jobbar ni med tung industri som kan verka påfrestande för golvet, kommer slitstarka epoxigolv inte göra er besvikna eftersom de tål ganska tuff behandling utan att gå sönder. Golvet är fogfritt, luktar inget och släpper inte ut några kemikalier när det har nått sitt härdade stadium. Titta närmare på detta unika golv för att se vad det kan användas till i er verksamhet.

Ett epoxigolv med superkrafter

Epoxi är egentligen ett slags plast som gjuts över det befintliga industrigolvet med en tjocklek på några millimeter. När ytan sedan har hårdnat blir golvet mycket stryktåligt och eftersom det saknar fogar så blir det heller inga skarvar utan hela golvet är i bara ett stycke. Epoxi är vattentätt och väldigt lätt att hålla rent. Jobbar ni inom en verksamhet som har höga krav på hygien – exempelvis livsmedel – så är epoxi ett utmärkt val. När ni väljer epoxi till er verksamhet, så var noga med att det är en kvalificerad leverantör så att ni är garanterade ett golv med de rätta egenskaperna. Om ni är osäkra på om epoxi är lämpligt till er rörelse så kan ni ta kontakt med leverantören för att få tips.

Smarta tips för den som ska renovera sin innergård i Stockholm

17 jan 2022

Ska ni renovera innergården i Stockholm? Passa då på att anpassa den till de boendes olika behov. Det skapar trivsel och välmående, samtidigt som det höjer värdet på fastigheten.

Grönska och att kunna vistas utomhus i nära anslutning till hemmet har stor betydelse för vårt välmående. Att som boende i ett flerfamiljshus i Stockholm kunna nyttja husets innergård som trädgård minskar stress, och ökar trivseln, särskilt som det också gör det möjligt att lära känna sina grannar på ett mer naturligt sätt. Är man en fastighetsägare eller en bostadsrättsförening har man mycket att vinna genom att renovera innergården. En fin innergård som lockar till användning och umgänge gör att skadegörelse och andra problem minskar. Men det gör också att fastigheten och boendet blir mer populärt, vilket gör att också värdet på huset och bostäderna ökar.

Viktigt att man tar hänsyn till de boende vid innergårdsrenoveringen

Det är inte så ofta man har möjlighet att renovera innergård i Stockholm, och därför är det viktigt att det blir riktigt bra när man väl gör det. Bäst är att anlita ett företag som är specialiserat på innergårdsrenovering och som har flera lyckade projekt bakom sig. Men viktigt är att man också har de boende med sig och att alla får säga sitt och komma med önskemål om de vill. En innergård kan se ut på många olika sätt, men blir bara den där perfekta platsen för alla i huset om den anpassas efter de som bor där.

Lyxig badrumsrenovering i Göteborg

16 jan 2022

Ska ni renovera badrummet? Ett nytt badrum står högt upp på önskelistan för många i Göteborg. Här kommer några användbara tips för hur man bäst planerar inför en badrumsrenovering.

Det är inte så ofta man har möjlighet att renovera badrummet och det är därför extra viktigt att badrummet blir bra och precis som man planerat. För att kostnaderna inte ska rusa iväg är det viktigt att man redan från början bestämmer hur mycket renoveringen får kosta. Då blir det också lättare att sedan välja material och inredning eftersom man då vet i vilken prisklass man ska leta. När man planerar ett nytt badrum gäller det att också titta på vad som inte fungerar med det nuvarande så att man inte gör om samma misstag. Det kan vara bra att också göra en önskelista över saker som man vill ska finnas i badrummet. Det kan exempelvis vara förvaring för handdukar, ett badkar, två tvättställ etc.

Totalentreprenad är ett smart val vid badrumsrenovering

Tycker man att det är svårt att välja inredning och färger till ett nytt badrum kan man ganska enkelt få inspiration genom att söka på nätet eller besöka butiker för badrumsinredning. Men det är lätt att påverkas av trender och det gäller därför att också ha i bakhuvudet att man ska leva med badrummet ganska länge. En badrumsrenovering i Göteborg kräver också särskilda hantverkare. Det kan behövas både plattsättare, elektriker, vvs-montör, snickare med flera. Därför väljer många att anlita ett byggföretag som har badrumsrenovering som sitt specialområde och som kan erbjuda totalentreprenad.

Entrémattor - många fördelar

15 jan 2022

Driver du ett företag, en butik, ett cafe eller exempelvis en restaurang i Stockholm? I så fall så är du fullt medveten om att du är långt ifrån ensam om detta. Konkurrensen är påtaglig oavsett vilken bransch man är verksam inom. Det gäller att ta till alla tricks man kan för att locka in kunder. Entrémattor Stockholm är ett typisk exempel på hur man, relativt billigt, kan fånga potentiella kunders intresse.

Entrémattor i Stockholm hjälper företag att sticka ut och skilja sig lite från mängden. Man kan tänka sig detta ur perspektivet av ett hotell - eller tänk exempelvis en galapremiär. Den röda mattan signalerar att det är speciellt och den ger en helt annan nivå av välkomnande: kunden uppfattar en signal om just den butiken är värd ett besök. Det är subtilt - men det är också ytterst fungerande. Det är ett starkt argument till varför man ska överväga entrémattor om man har en butik i Stockholm. Det finns emellertid även fler sådana. Vi räknar upp några av dessa här nedan:

  • Enkel marknadsföring. En entrematta kan skapas för ditt företag och unikt för just detta. Vad har du för färger i logotypen och den övriga inredningen? Det går även att trycka på mattan och därigenom också skapa ytterligare en positivt effekt. Genom att tänka till lite i den frågan kan man nå nya höjder.
  • Funktionalitet. Varför har man egentligen en entrématta? På det stora hela så handlar det om en svårslagen funktion. Till skillnad från hur det ser ut i ett hem så kommer besökare inte att ta av sig sina skor i samband med att de går in i en butik, ett café eller en restaurang: man går in och detta oavsett hur det ser ut under skorna. Entrémattor i Stockholm tar bort lejonparten av smutsen och ger genom detta en mer trivsam atmosfär - samtidigt som du också slipper städa hela tiden. En entrématta borgar för en renligare inomhusmiljö. Detta gäller även för exempelvis kontor där de anställda kan torka av sina fötter innan de går in genom dörrarna.

Smarta upplägg för entrémattor i Stockholm

Är det då värt att investera i entrémattor i Stockholm? Definitivt, men det handlar inte om en investering där du som näringsidkare köper en matta och låter den ligga. Nej. det handlar snarare om att du löser ett abonnemang där det hela tiden läggs ut nya mattor och där det samtidigt sker en tvätt av de som legat framför din entré.

Just detta är det smarta: du kommer hela tiden att ha nya, fräscha mattor framför dörren och du kan själv välja med vilka intervaller tvätten ska ske. En rekommendation är att man ökar frekvensen mellan tvättarna i samband med att exempelvis höst och vinter infaller då dessa årstiden tenderar att föra med sig lite mer smuts.

De flesta företag bygger upp en bra relation med företagen man hyr sina entrémattor av och detta innebär att man också kan tvätta mattorna akut om det skulle vara extremt dåligt väder utomhus. Det är ytterligare en fördel. Uthyrare av entrémattor jobbar alltid med sina kunder i fokus och båda parter drar nytta av varandra. Symbios i sin renaste form!

Professionell målning av målare i Örebro

14 jan 2022

Går du i tanken att måla själv? Nej, bara gör det inte. Att måla är inte svårt, men förarbetet är långt ifrån roligt. Målare i Örebro sköter allting med din målning, både för- och efterarbete.

Har färgen börjat lossna på väggarna eller är det tapeten som börjat släppa? Det är ingen trevlig syn och kan ge det annars perfekta rummet en tråkig yta. Så då behöver man måla om eller tapetsera om. Många tycker tanken på att fixa själv är mysig. För att inte tala om hur mycket pengar man sparar in. Men man tänker inte på hur mycket det är som ska göras innan. Har du tapet kan man behöva dra av denna. Sen ska det spacklas och slipas. Är det färg som har torkat ska det spacklas och slipas. Det är inte bara att göra, det tar otroligt lång tid.

Målare sköter allt

Det är fördelen när man anlitar en målare. Du slipper tänka på allt som har med det att göra. Din målare i Örebro tar hand om exakt allting gällande målningen. Har du en vägg där all tapet sen tidigare ska bort. Stå inte och slit när du har målarna som fixar det. Trots det snabba arbetet så blir det ett riktigt bra arbete. De lämnar inte ditt hem på ett halvdant sätt utan ser till att du som kund är nöjd med väggen. Målarna kan hjälpa dig med både målning och tapetsering, utöver det kan många även sätta klinker och kakel.

En bekväm arbetsmiljö skapar du med fogfria golv i Stockholm

10 jan 2022

Ett industrigolv ska kunna klara av slitage, kemikalier och tunga maskiner. Om du låter erfarna golvläggare lägga in fogfria golv i Stockholm får du ett tåligt golv som dessutom är snyggt.

De golv vi har i våra bostäder ska klara av en hel del slitage och måste vara hållbara. När det gäller industrigolv ställs det mycket högre krav. Där går det givetvis inte att ha golv liknande de som ligger i ditt kök eller vardagsrum. Där är det istället en god idé att lägga in fogfria golv som tål stora påfrestningar. Industrigolv utsätts för tunga maskiner, varierande temperatur, kemikalier och mycket dagligt slitage. Hur behovet ser ut och vilket golv som passar bäst varierar efter vilken verksamhet det gäller. Om du har ett företag kan du ta kontakt med en certifierad golvläggare som erbjuder fogfria golv. Ni resonerar er fram till den bästa lösningen för ditt företags specifika behov.

Fogfria golv kan användas i ett stort antal lokaler

Det är inte bara i industrilokaler som det behövs tåliga och starka golv. Tuffa krav på hållbarhet gäller även i garage, sjukhus, skolor, shoppingcentrum och sportarenor. Fogfria golv kan även läggas utomhus. När det gäller garage och parkeringshus, där tunga fordon kör, krävs ett starkt och hållbart golv. På sportarenor är det besökare, utövare och funktionärer som sliter på golvet året runt. Det finns även många offentliga lokaler som kan ha nytta av ett starkt golv som tål den påfrestning som blir när det rör sig många människor i lokalen. Läs mer om industrigolv på denna sajt: http://stockholmsfogfria.se/

Fogfria golv för ökad styrka och tålighet

10 jan 2022

Tomten är köpt och nu ska du börja planera för ditt nya hus. Du vill ha lite ovanliga detaljer, och har fallit för tanken att bara lägga in fogfria golv. Golv som har en hög hållbarhet och styrka.

Nu har du provat de flesta olika typer av golv, men känner dig inte nöjd. Golven kan ha varit för mjuka, för hårda, för svåra att rengöra eller för känsliga. Nu ska du äntligen få bygga ett eget hus och kan få välja allt som du önskar dig, utan några gränser. Det är då som du börjar kika på fogfria golv. Golv som du kan skapa precis som du vill och som även är enkla att laga och ta hand om på ett annat sätt än andra golv som finns på marknaden.

Många valmöjligheter med fogfria golv

Fogfria golv är golv som inte har några fogar. Det låter ju enkelt. Men hur lägger man då ett golv som är fogfritt? Svaret är: precis hur och var du vill. Det är just det som är finessen med de fogfria golv som finns på marknaden idag. Du kan göra precis hur du vill och skapa de mönster, eller kombinationer, som passar för dig. Kanske väljer du ett fogfritt golv som sträcker sig över hela ditt hem, eller så väljer du att avgränsa och lägga in något annat material som en accent. Var bara beredd på att få utstå beundran och många frågor gällande ditt vackra och tåliga golv.

Takmålning - ett effektivt sätt att lyfta taket

10 jan 2022

Har du koll på vilket skick ditt tak håller? Det är en fråga som fler husägare borde ta till sig. Ett tak utsätts dagligen för ett högt slitage och som det yttersta skyddet för resten av huset så är det ett område så måste fungera - och se bra ut. En takmålning i Stockholm kan vara lösningen för just dig.

Taket fyller två viktiga funktioner. Den ena är att skydda huset mot regn, snö, vind och solsken. Taket är ett paraply för resten av huset, men det dagliga slitaget tar ut sin rätt också. Ditt tak tar dagligen emot stryk - och det är din uppgift att rengöra såren.

Här kan ett tips vara att en gång per år ta hjälp av en sakkunnig som kontrollerar statusen på taket och som, i och med detta, ger dig en möjlighet att planera för åtgärder. Att drabbas av insikten att ett tak inte håller måttet och måste bytas akut är något som alltid bär med sig stora kostnader. Genom regelbundna kontroller och åtgärder så kan man hela tiden lägga sig i framkant och i sinom tid börja bygga en buffert för att byta ut taket.

Takmålning i Stockholm - ta professionell hjälp

En av de åtgärder som ger absolut bäst effekt handlar om en takmålning i Stockholm. En takmålning ger extremt många fördelar både sett till det funktionella, det estetiska och det ekonomiska.

Det senare då en takmålning är ett relativt billigt projekt och detta även om du tar professionell hjälp för projektet. Något som också rekommenderas då en takmålning kräver extra kunskaper och då jobbet kan vara farligt i och med den höga höjden.

Med Rot-avdraget till hands så kan du också dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet och det gör naturligtvis stor skillnad. Beloppet dras dessutom direkt på fakturan så du behöver inte oroa dig för administrativt krångel med Skatteverket. Den biten sköter företaget du anlitat för din takmålning i Stockholm.

Takmålning ger estetiska och funktionella fördelar

Det fina med en takmålning är att färgen som appliceras ger två stora fördelar: dels så kommer den att skydda takets underliggande material och konstruktion från fukt, rost och röta. Dels så kommer den även att ge huset ett helt nytt intryck och ta bostaden till nya estetiska höjder.

På samma sätt som om du målar om en vägg rent interiört så kan du skapa en förändring genom att måla om ditt tak. Ett tak vars färg börjat släppa, blekna eller i övrigt ser dassigt ut förstör det första intrycket av huset. Genom en takmålning i Stockholm kan du erbjuda ett perfekt första intryck - och samtidigt också höja värdet på din bostad. En takmålning ger dig, helt enkelt, ett nytt tak - men till en bråkdel av kostnaden.

Smidesräcken är vackra och stabila

7 jan 2022

Skyddande räcken och galler behöver inte bara vara funktionella. Det går att göra dem vackra och dekorativa också om man beställer dem från ett företag som tillverkar smidesräcken i stål.

Stål är ett fantastiskt material. Det är lättarbetat och formbart samtidigt som det är vackert och tåligt. Man kan ha det utomhus och det håller sig snyggt i alla väder. Det klarar både höga och låga temperaturer. Använder man stål inomhus har det fördelen att inte vara så tungt men ändå starkt och dekorativt.

Det är därför en självklarhet att man använder stål till att skapa vackra smidesräcken. Smidesräcken kan formas efter byggnadens utseende och de kan bli vackra, funktionella detaljer i inredningen.

Trappräcken, balkongräcken, gårdsgrindar och grindar - allt kan tillverkas av det användbara och vackra stålet.

Vackra smidesräcken som tillverkas i Sverige och levereras till plats gör det enkelt

All personal på företaget är utbildade i att arbeta med stål och de som arbetar med tillverkningen har certifikat för arbete med svetsning och heta arbeten, i de fall det krävs. Att arbetet sker i stora moderna och välutrustade verkstadslokaler gör att man kan leverera smidesräcken och andra produkter av stål med högsta kvalitet.

Företaget har hög kapacitet och all tillverkning sker i Sverige vilket gör det lätt att hålla leveranstider och ha en löpande kommunikation med kunden. Man beställer helt enkelt det man vill ha och företaget som tillverkar det levererar till den plats där det ska sitta. Vill man ha montering så fixar de det också.

← Äldre inlägg