Trädfällning i Norrtälje sker säkert

Träd som vuxit sig alltför stora och tunga behöver avlägsnas professionellt. Anlita en expert på trädfällning i Norrtälje som har vana och kunskap om detta.

Är du rädd för att tunga grenar blir murkna och faller ner över grannens tomt? Eller över ditt eget hus? Det lilla söta trädet har vuxit till oanade proportioner och är nu mest i vägen. Kanske vill du slippa alla löv som måste krattas varje år. Anlita en firma för trädfällning i Norrtälje och ta bort trädet.

Du kan ibland även få veden uppsågad om du ber om det. Framför allt får du din gräsmatta tillbaka och kan njuta av den fria ytan. Beställ stubbfräsning också, så sågas stubben ner några centimeter under markytan. Inget finns kvar av ditt träd, och du kan strö jord och gräsfrö på platsen.

Trädfällning för mer solsken

Om trädet tar allt solsken från tomten kan det vara skönt att placera en solstol där istället. Du kan också anlita en trädgårdsfirma för plattsättning och göra om tomten ännu mer för att få den lättskött. En hammock eller en helt ny uteplats ger en ny dimension åt trädgården.

När man har haft stora fruktträd i många år kan det faktiskt vara skönt att slippa hålla koll på fallfrukt. Tiden då man konserverade päron kanske inte finns längre, utan man vill ha en lättskött och trevlig uteplats med minimal ansträngning. Njut av din trädgård och installera en snygg utebelysning där. Sten och buskar är till prydnad och kräver inte extra jobb.

28 Aug 2022