Tåliga epoxigolv i Göteborg

Vill man ha ett riktigt tåligt och luktfritt industri- eller lagergolv så är epoxigolv i Göteborg ett utmärkt alternativ. Det är lätt att hålla rent och det är helt utan irriterande skarvar.

Det ställs stora krav på industri- och lagergolv. De behöver vara jämna, lättskötta och kunna tåla tung belastning och stötar. En del golv utsätts dessutom för spill av syror eller olja. Väljer man ett epoxigolv så har man ett bra golv som faktiskt klarar allt det.

Ett epoxigolv är dessutom väldigt lättstädat och tål att det samlas vatten på det ibland. Därför lämpar det sig också i våtutrymmen och i lokaler med höga krav på hygien som tex storkök. Golven är behagliga att gå på, de blir inte så stumma som ett rent betonggolv och man kan lägga in extra halkskydd i massan om det behövs.

Genom att epoxigolvet tål fukt så tar det heller inte skada av att ligga i lokaler som står tomma under vinterhalvåret.

Ett epoxigolv kan hålla i upp till 40 år och kan lagas om det skulle bli skadat

Golvet har ju väldigt lång livslängd om det sköts på rätt sätt. När man målar golvet använder man en tvåkomponentsepoxi som är fri från lösningsmedel och är vattenlöslig. Färgytan är slitstark och finns i olika färger eller helt transparent. Det är lätt att hålla ytan ren och när man tvättar golvet använder man bara ett mjukt organiskt rengöringsmedel. Läs mer om epoxigolv på den här hemsidan: epoxigolvgöteborg.se

Det färdiga golvet kommer att hålla länge men om det skulle bli skadat så går det lätt att reparera.

19 Jan 2022