Solskydd i Stockholm skyddar dig och dina saker

Solskydd i Stockholm skuggar skönt din uteplats och hindrar dina möbler från att bli solblekta. En snygg och smidig lösning till både hem och företag.

Trots att Sverige inte är ett särskilt soligt land ökar hudcancer och solskador bland svenskarna. Vissa tror att det beror på den ökande utlandsturismen och att svenskarna på så vis får mer sol året om. Andra tror att det beror på att Sverige är ett solfattigt land och svenskarna på så vis vill utnyttja soltimmarna maximalt och då solar mer än huden mår bra av.

Även om det är skönt med sol är det viktigt att skydda sig. När du söker solskydd i Stockholm finns det många olika sorter att välja på. Det finns stora markiser för uteplatser, som ger behaglig skugga, och sidomarkiser som ger insynsskydd, skugga och vindskydd. Så att du och din familj kan njuta av att vara utomhus, utan att oroa er för solexponeringen.

Solskydd för bättre inomhusklimat

Förutom hälsoaspekten kan det vara skönt med markiser och rullgardiner av andra anledningar. Det kan bli väldigt varmt i ett rum där solen ligger på och både konst och möbler kan bli solblekta. Genom att installera en markis skuggar du ditt fönster och slipper överhettning och missfärgningar. Det är även ett snyggt sätt att insynsskydda din bostad, eftersom det finns så många varianter att välja mellan.

När du beställer solskydd i Stockholm kan det vara bra att veta att det finns olika skydd att sätta både utanpå fasaden, eller inuti lokalen. Lamellgardiner sitter inne och är ett snyggt sätt att skapa både sol- och insynsskydd. De släpper ändå in dagsljus, men skyddar mot det skarpa solljuset. Läs mer om hur du kan stänga ute solen med hjälp av detta företag här: axaindustri.se

9 Nov 2022