Slippa alla dina golv i Stockholm

Vill du slipa alla dina golv i Stockholm och få det utfört av ett företag som är både professionellt och har de allra nyaste maskinerna till hands? Vill du känna dig trygg med ditt val?

När du ska välja vem som ska få äran att slipa dina härliga trägolv är det viktigt att du letar efter ett företag som kan sin grej. Att slipa golv är ingen lätt uppgift. Det kräver att man har en god uppfattning om de olika trägolvens kvaliteter och hur de på bästa sätt kan skötas om. Det handlar alltså om mer än att bara dra en slipmaskin över golvet. Läs noga på alla företags hemsidor och försäkra dig om att de vet vad de gör och vad de talar om.

Tryggt att slipa golv i Stockholm

Varje träslag har sin egen beskaffenhet och det säger sig självt att en duktig hantverkare har full koll på hur ett träslag reagerar i både vått och torrt. Vissa träslag kan man slipa flera gånger, medan en parkett eller ett annat trägolv som inte är massivt kanske bara kan slipas ett visst antal gånger. Det tål alltså färre slipningar. Så länge det finns 3–5 millimeter trä kan man slipa ett golv. Det är bra att veta på förhand.

Ett trägolv kan ytbehandlas efter det att det har blivit slipat. Det finns lack och lasyr samt en del mycket effektiva oljor att behandla golvet med. Vanligtvis torkar det snabbt, och du kan därefter flytta in dina möbler och bebo dina rum igen. Läs mer om slipa golvet på denna sida: https://www.slipagolvstockholm.nu/ 

4 Nov 2021