Så kan en målare på Kungsholmen ge dig en nystart i livet

Målare på Kungsholmen kan skapa livsförändringar för den som bor i lägenheten som målas om. Rätt färg på rätt plats ger en ny känsla av förhöjning i livet.

Vid vissa tillfällen i livet kan det kännas som om man behöver en omstart. En riktigt grundlig reboot som ger ny energi och livsglädje. För många kan en flytt vara det enda alternativ som erbjuder tillräckligt stor förändring. Men hur gör man om det inte är läge att flytta? Man målar om, så klart!

Med ny färg på väggarna kan hela livet kännas som nytt. Man kanske ser sin inredning i ett helt nytt ljus (vilket man faktiskt bokstavligen gör med ny färg på väggarna, eftersom ljuset reflekteras i en annan nyans beroende på väggfärgen). Kanske hittar man en mer vilsam färgskala till sovrummet, som gör att man sover bättre.

Målare – utför mirakel på Kungsholmen?

Självklart kan ingen målare på Kungsholmen marknadsföra sig som någon mirakelkur mot ett liv i tristess. Särskilt inte om det handlar om psykisk ohälsa, då räcker det inte med att måla om. Men att färger påverkar människan är vetenskapligt bevisat, så till viss grad kan en ommålning lyfta både humör och livsandar.

En professionell målare hjälper dig få rätt färg på rätt plats. En energigivande röd färg passar bättre i hallen än i sovrummet, till exempel. Många menar att grönt istället är en bra sovrumsfärg. Men det är inte bara själva färgen som spelar in – mättnad och nyans kan också skapa olika känslor hos människan. En neongrön vägg är till exempel inte alls särskilt vilsam. Men den kan ju kännas ny!

Du kan läsa mer om målare på denna sida: målarekungsholmen.nu

24 Jan 2023