Presenten, en badrumsrenovering i Alingsås

Tänk att komma hem och upptäcka att någon fixat en badrumsrenovering medan du varit borta från Alingsås. Hur häftigt vore inte det. Ibland kan det räcka med att önska och prata om det.

Kristin arbetade som flygvärdinna och jobbade ibland borta från Alingsås i flera veckor i sträck. Något som både hon och familjen tyckte var jobbigt. Men hon älskade sitt jobb, så det fick vara så. Nu hade en kollega blivit långtidssjukskriven och hon hade lovat jobba flera veckor utan att komma hem.

Karl, Kristins man, hade länge velat överraska henne med ett nytt badrum. När han fått veta att hon skulle jobba borta denna period bestämde han sig. Dessutom skulle hon snart fylla 40 vilket gjorde tillfället perfekt.

Badrumsrenovering fick önskad effekt i Alingsås

Han hade smugit med planeringen länge så allt var klart för start. Hantverkare kom när han gav grönt ljus. De jobbade febrilt och det nya badrummet växte fram. Hon skulle bli helt galen när hon upptäckte golvvärmen. Han hade smugit in frågor om idéer och färger för att veta vad hon ville ha.

Badrumsrenoveringen blev fantastisk. Hantverkarna hade legat i för att bli klara. När Kristin kommit hem och tagit av sina ytterkläder, ledde han henne till badrummet. Hon blev stum av förvåning. Ett skumbad var förberett och han bjöd henne att kliva i. Karl hämtade ett glas bubbel och tapas som han placerade på en bricka hängande på jacuzzin.

Leendet och de slutna ögonen var bekräftelse nog. Han återgick till köket för att färdigställa hennes favoriträtt, hans bourguignon. Läs mer om badrumsrenovering på denna hemsida: badrumsrenoveringalingsås.se

4 Jan 2022