Maskinuthyrning i Malmö ger oanade möjligheter

Som mindre byggföretag kan det vara värt att titta närmre på maskinuthyrning i Malmö. Det kan göra stor skillnad då du betalar endast för den tid du nyttjar.

När du funderar på om du ska göra en stor investering i en maskin, eller hyra den vid behov, är det flera aspekter man kanske inte tänker på när man jämför äga mot hyra.

  • Hur många timmar per år räknar du med att använda maskinen? Är det nog för att motivera köpet?
  • Hur mycket kan du komma att lägga på service, reparationer och reservdelar? Om du vill sköta detta själv, vad är det i din verksamhet du då inte gör?
  • Var förvarar du maskinen under perioder den inte används? Vad kostar lagringsutrymmet? Är utrymmet optimerat för att maskinen ska må bra?

Miljötänk vid maskinuthyrning i Malmö

Att bara tänka på företagets ekonomi är skäl nog att hyra maskiner i stället för att köpa dem. Men en väldigt stor bonus är miljön. För varje maskin som tillverkas sätts det ett nytt avtryck i miljön som för oss närmare den punkt då vi inte kan rädda vår planet. Så om vi kan låta bli att tillverka X antal maskiner, genom att de som tillverkas används optimalt, då har vi gjort en stor miljövinst.

Du kan även kontrollera om företaget som tillhandahåller maskinuthyrning i Malmö är miljöcertifierat. Då vet du att även service och reparationer av maskinerna är miljöoptimerade. Du kan ta miljöansvar utan att behöva göra själva arbetet för det. Läs mer om maskinuthyrning på denna sajt: maskinuthyrningmalmö.nu

14 Mar 2022