Målare i Uppsala hjälper med planeringen

Tycker man det är svårt att välja färg eller tapeter till lägenheten finns hjälp att få. I Uppsala finns det möjlighet att kontakta en målare som hjälper till med både tapetal och planering.

Stina har hittat en lägenhet som passar hennes plånbok. Den är lite nedgången men skulle kunna bli riktigt fin med lite ny färg på väggarna. Problemet är bara att hon inte känner någon i stan och själv har hon tummen mitt i handen. Tiden går tills hon en dag slår upp morgontidningen och ser en annons som deklarerar att en målerifirma i Uppsala hjälper privatpersoner, inte bara med målning eller tapetsering, utan även planering av färger med mera.

Målaren kommer till lägenheten

Utan att spilla någon tid skyndar hon sig att kontakta målerifirman. De bestämmer en tid när en hantverkare ska komma hem till henne för att få inblick i vad som skulle passa hennes hem. Skönt tycker Stina som hört att de är proffs på att veta hur ljuset påverkar färgerna och därför vet vilken nyans som passar bäst. Niclas heter målaren som ska hjälpa henne. Han är ett riktigt proffs. Gemensamt går de igenom vad hon vill ha gjort och han rekommenderar inte bara färger utan även fondväggar för att skapa rymd i några av rummen. Bara några dagar senare kommer han för att sätta igång. Hon har plockat bort alla saker och kan nu bara vänta på att Niclas ska färdigställa rummen. Hon känner sig upprymd och känner att det kommer att bli fantastiskt.

27 Sep 2021