Lägenhet i Göteborg krävde finsnickeri

Man behöver inte alltid en stor lägenhet för att man har mycket saker. I Göteborg kan man hyra in personer som är proffs på finsnickeri. Inte bara som dekor, men också för smarta lösningar.

Cornelia skulle äntligen få leva sin dröm. Hon var klar med sina studier och hade fått ett jobb i Göteborg. Som hon ville bort från landets tristess och uppleva storstadspuls. Givetvis ville hon bo centralt och hade fått leta för att hitta en lägenhet hon skulle ha råd med. Till slut hade hon hittat en liten etta som inte var det hon drömt om, men det var en start.

En dag under fikarasten kom hennes trångboddhet på tal. En av killarna berättade att hans bästa kompis var snickare och var proffs på att bygga smarta lösningar för förvaring. Ville hon ha hans nummer?

Finsnickeriproffs i Göteborg

Snickaren, som hon givetvis ringde, kom följande torsdag för att ta sig en titt på hennes lägenhet. Han berättade att han arbetade på en firma som gjorde mycket finsnickeri i Göteborg. Han gick runt i lägenheten och berättade om sina idéer. Ett sovloft skapade mera yta och kunde bli en stor garderob.

Några dagar senare kom en offert på vad alla ändringar skulle kosta. Med rot-avdraget skulle hon ha råd med det.

Några veckor senare kom en arbetskamrat på besök. Nyfiken på Cornelias nya walk in closet. Det var nästan så att hon inte trodde på det själv. Nu kändes lägenheten plötsligt rymlig och hon visste att hon skulle stormtrivas.

25 Sep 2021