Kul att renovera badrum i Stockholm

Det har blivit populärt att köpa lägenheter i Stockholm där man exempelvis behöver renovera ett badrum. Känna tillfredsställelsen när annonsen kan sättas ut.

Niklas var så taggad. Han hade köpt sitt första renoveringsprojekt utanför Stockholm. Han hade länge letat efter något som hade rätt pris och inte skulle vara allt för dyrt att fixa. Han hade nämligen tänkt renovera så billigt som möjligt och sedan sälja till den som bjöd högst. Han skulle in på bostadsmarknaden.

Lägenheten låg i ett äldre hus som var välskött. Till Niklas lycka hade ägaren till denna lägenhet inte varit lika noga med att hålla den i gott skick. Därav det bra priset. Egentligen skulle det inte krävas så mycket mer än att slipa några golv och sätta upp nya tapeter. Största grejen var nog badrummet som var i stort behov av renovering.

Ta hjälp med att renovera badrum

Det var inte direkt nedgånget. Men väggarna hade en orange våtrumstapet som var helt förskräcklig. Den skulle bort och vitt kakel sättas upp för att ge ett fräscht intryck. Han hade förstått att för att få ut ett bra pris var det viktigt att badrummet var tilltalande och ljust.

Niklas kontaktade en firma som gjorde badrumsrenovering i Stockholm. Den delen var för komplicerad för honom. Han skulle tapetsera under tiden som hantverkarna gav sig i kast med badrummet. De skulle sätta in nytt kakel samt ny toalett och handfat med tillhörande spegelskåp. Han hade beställt golvvärme då han visste att det skulle öka värdet väsentligt.

9 Jan 2023