Högtrycksspolning i Stockholm vårdar avloppet

För att undvika framtida problem med dina avloppsrör, bör du vårda dem regelbundet. Du kan kontakta ett företag som utför högtrycksspolning i Stockholm.

Du har sålt ditt företag och fått en del pengar över på affären. Som ren kapitalplacering har du köpt två fastigheter med hyreslägenheter. Du är själv inte särskilt kunnig om fastigheter och har därför lagt ut den tekniska förvaltningen på ett bolag. Efter att du ägt fastigheterna ett halvår får du lite oroväckande information.

Den tekniska förvaltaren låter meddela att det uppstått ett läckage i en av fastigheterna. Några hyresgäster har också klagat på att det luktar från avloppet och speciellt från golvbrunnarna i duschen. Du får förslag om att inspektera avloppsrören.

Högtrycksspolning i Stockholm – inspektera och spola

Detta hade du inte räknat med, men du har hört talas om att även avloppsrör blir gamla och slits. I värsta fall kan stambyte behövas och det vill du undvika. Du börjar med att kontakta ett företag som utför högtrycksspolning i Stockholm. I ett första steg vill du att firman inspekterar ledningarna.

Efter en inspektion får du ett dokument som visar tillståndet för fastigheternas avloppssystem. Inspektionen har gjorts genom att fotografera rören med en specialkamera. Du får en bild som visar var det kan finnas proppar och skador. Problemen är dock inte större än att det räcker med en mindre reparation och att spola rören med högtryck. När högtrycksspolningen är gjord kan det vara klokt att återigen fotografera rören för att se om det kan finnas sprickor i dem. 

Hitta mer om högtrycksspolning på denna sida: högtrycksspolningstockholm.nu

9 Jan 2023