Hitta slitstarka epoxigolv till din industri

Att välja epoxigolv till sin verksamhet är bland det bästa man kan göra om man vill ha ett slitstarkt och lättstädat golv med minimalt utsläpp. Ett epoxigolv som tål tuffa arbetsmiljöer.

Om man går och funderar på att byta ut det gamla golvet i produktionen eller förbättra golvet på lagret, så är det guldläge att investera i ett epoxigolv. Jobbar ni med tung industri som kan verka påfrestande för golvet, kommer slitstarka epoxigolv inte göra er besvikna eftersom de tål ganska tuff behandling utan att gå sönder. Golvet är fogfritt, luktar inget och släpper inte ut några kemikalier när det har nått sitt härdade stadium. Titta närmare på detta unika golv för att se vad det kan användas till i er verksamhet.

Ett epoxigolv med superkrafter

Epoxi är egentligen ett slags plast som gjuts över det befintliga industrigolvet med en tjocklek på några millimeter. När ytan sedan har hårdnat blir golvet mycket stryktåligt och eftersom det saknar fogar så blir det heller inga skarvar utan hela golvet är i bara ett stycke. Epoxi är vattentätt och väldigt lätt att hålla rent. Jobbar ni inom en verksamhet som har höga krav på hygien – exempelvis livsmedel – så är epoxi ett utmärkt val. När ni väljer epoxi till er verksamhet, så var noga med att det är en kvalificerad leverantör så att ni är garanterade ett golv med de rätta egenskaperna. Om ni är osäkra på om epoxi är lämpligt till er rörelse så kan ni ta kontakt med leverantören för att få tips.

17 Jan 2022