Händelsen då ”Arga Snickaren” skapade arga miner hos grannen

Efter flera framgångsrika år med Tv-programmet ”Arga Snickaren” valde man att återigen söka upp personer som behövde hjälp med sitt hus under 2015. Ett av dessa hus stod på Tyresö och för ägarna blev det en stor hjälp då teamet, sin vana trogen, renoverade rejält. Men dess granne blev desto mindre nöjd. Detta var något som bland annat Aftonbladet rapporterade om då grannen funderade på att polisanmäla produktionsteamet. 

Fler arga än Arga snickaren

Historien tar sin början när teamet bakom Arga Snickaren anländer till huset med stort behov av renovering. För att få fram allt material körde en rad lastbilar fram till huset och enligt produktionen var det en av dessa som råkade backa på grannens lekstuga. Grannen menar att produktionen valde att flytta lekstugan med flit eftersom de lättare ville får fram lastbilen. Med tanke på hur området såg ut i Tyresö var möjligheten att komma fram med lastbilen på andra sätt något begränsat. 

Produktionen kunde däremot bevisa att förflyttnigen av lekstugan inte genomfördes med flit då det fanns filmbevis på händelsen. Åkeriet som körde lastbilen lovade även att kontakta ägaren för att hitta en lösning. Om Tyresöbon tillslut valde att polisanmäla eller inte framgick inte i Aftonbladets artikel. Inte heller om någon annan lösning hittades med åkeriföretaget. Det enda som är säkert är att när Arga snickaren var i Tyresö så var det mer än bara han som var arg…

Om programmet

 Ovan nämnda händelse utspelade sig när Arga snickaren spelade in avsnitt 8 under säsongen 2015.  Teamet åkte då ut med Arga snickaren i Tyresö där Miriam och Sten bodde. Läs mer här om du vill få tag i en bra snickare i Tyresö.

29 Dec 2017