Golvslipning i Västerås gör susen

Man tror ju inte att det går att få ett gammalt smutsigt golv att se fint ut igen. Men det går faktiskt om man anlitar golvslipning i Västerås som ger det en helt ny glans bara genom att slipa av det.

De flyttade in i en gammal lägenhet där det bott en dam de senaste femtio åren. Hon hade gjort i ordning lägenheten på sjuttiotalet och bott där själv sen dess. Är man ensam dam med lite ordningssinne så blir det inte så mycket slitage, så lägenheten var fin.

De skulle göra om det mesta. Nya tapeter och målning stod högst på att-göra-listan. Golven behövde också bytas ut, de flesta var gammal beige linoleum, hel men sliten. I vardagsrummet låg det till och med en brun heltäckningsmatta.

När de lyfte på linoleummattorna såg de trätiljor. Hela huset hade trägolv och under heltäckningsmattan fanns det fiskbensparkett. Det enda som behövdes här var golvslipning. De hade dragit en vinstlott.

Golvslipning gjorde det gamla huset fräscht och modernt

När de dragit bort alla gamla mattor och kört till återvinningsstationen ringde de golvsliparen för att få lite råd. Firman sa att har man trägolv ska det slipas och det går att lägga pigment i efterbehandlingen. Nu var det upp till dem hur de ville ha det, men de borde inte göra något annat åt golvet än golvslipning.

Så kom hantverkarna dit med sina moderna maskiner. Det gick fort och det dammade nästan inte alls. Maskinerna sög in allt damm. Allt blev bra och de fick rot-avdrag på arbetskostnaden.

29 Sep 2021