Golvslipning i Stockholm för golv som ska slipas flera gånger

Golvslipning i Stockholm är en återkommande historia, om du valt ett snyggt och mjukt trägolv. Men ett bra trägolv tål att slipas om många gånger, som tur är.

Du som har lagt in en tåligt trägolv har gjort ett bra val. Till skillnad från till exempel en parkett går det att slipa nästan hur många gånger som helst. Och det är en bra sak, särskilt med tanke på att plankgolv och andra mjuka trägolv lätt blir hackiga. Men det är ju alltså inget problem, eftersom de är så lätta att slipa.

Du behöver dessutom inte oroa dig för att behöva lägga en massa pengar på golvslipning. Eftersom till exempel ett plankgolv är relativt lätt att slipa, tar det inte så lång tid att utföra jobbet. Vilket innebär färre arbetstimmar än för till exempel ett känsligt och tunt parkettgolv.

Golvslipning för trägolv i Stockholm

Om du vill kan du vända dig till en hantverkare som kan slipa golv i Stockholm redan innan du väljer vilket golv du ska lägga in. Då kan du få bra råd vad gäller underhållsbehovet hos det golv du tänker välja. Vissa tänker att det är bättre att kunna slipa många gånger, andra vill hellre ha ett stenhårt golv som knappt behöver slipas alls.

Precis som med all heminredning är alltså valet av golv en smaksak. Men att ett trägolv kan behöva slipas emellanåt kommer du inte runt. Men det är inte så krångligt, och inte heller så dyrt. Bara du får kontakt med en bra golvslipare så kommer det bara kännas som en självklarhet, när det väl är dags att slipa golvet för andra eller tredje gången.

2 Aug 2022