Golvläggare i Örebro som är expert på trägolv

Funderar du på att lägga in ett trägolv men vet inte riktigt vilket golv du ska välja? Ta hjälp av en golvläggare i Örebro som har trägolv som sin specialitet.

Trägolv är vackra och ger ett mjukt intryck. Visst kostar de lite mer men de har lång hållbarhet och går dessutom att renovera och slipa om när de blir slitna. Därför finns det också trägolv som är över hundra år gamla. Väljer du att lägga in ett trägolv höjer du också värdet på din bostad.

Fiskbensparkett, mosaikparkett, industriparkett, chevronparkett och massiva plankgolv är några av alla de olika trägolv som man kan välja mellan. Vilket trägolv man ska ska ha beror på husets ålder och arkitektur, men också vilken känsla man vill skapa. Det kan vara bra att känna till att man även bör anpassa storleken och bredden på plankorna eller parkettstavarna efter storleken på rummet.

Viktigt att anlita rätt golvläggare

Vid golvläggning i Örebro av trägolv är det viktigt att man anlitar en golvläggare som är expert på materialet. Detta då trä är ett levande golvmaterial som det krävs särskild kunskap för att lägga. Som privatperson kan man använda sig av rot-avdraget när man anlitar en golvläggare men det kan ändå vara bra att jämföra priser.

Ta in offerter från några olika golvfirmor som är specialiserade på trägolv, men ta även hänsyn till erfarenhet och referenser. Fråga också om de även erbjuder garanti på materialet och arbetet. Tänk på att utbudet av golvtyper, träslag och ytbehandlingar kan variera mellan olika firmor.

12 Apr 2024