Golvläggare i Stockholm

Varför hålla på och krångla med fel längd på plankor och sneda väggar. Särskilt när det finns proffsiga golvläggare i Stockholm som gör ett fantastiskt jobb.

När Kristina fick för sig att lägga klickgolv i köket visste hon inte vad hon gett sig in på. Men då hon aldrig gjort det innan så var hon säker på att hon skulle fixa det. Hon hade mött utmaningen med samma inställning som hon alltid hade. Hur svårt kan det vara, lydde hennes mantra.

Hon hade bestämt sig för att en söndag var tidpunkten för att lägga golvet. Något hon snart insåg var en felplanering. Med det samma insåg hon att hon glömt någon sorts sprintar som ska sättas vid väggarna. Hon letade runt hemma och hittade några leksaker i barnens rum som fick duga som ställföreträdande.

Att agera golvläggare är inget för hemmafixaren

På eftermiddagen kommer mamma Britta på besök och då är Kristinas ansikte fullt av arga tårar. Hon är trött och frustrerad. Det visar sig att köket inte var helt fyrkantigt. Dessutom måste hon kapa flera plankor då de är för långa. Som pricken över i har hon varit tvungen att såga några plankor på längden då golvet inte är rakt.

Hon tänker sluta för dagen och ta upp kampen med golvet i morgon. På måndagen slutade hon fyra och skyndade hem. Väl inne blir hon stående. I köket ligger ett vacker trägolv och en golvläggare, med orden Stockholm Golv & Måleri på ryggen, jobbar med den sista listen medan hennes mamma startar kaffebryggaren. Nu kommer tårarna igen, fast denna gången var det av glädje.

28 Feb 2023