Ge ditt hem en ny känsla med hjälp av målare

Att bara måla kan göra en väldigt stor förändring i ett rum eller på en möbel. Färgerna påverkar både upplevelsen av storlek på rummet eller möblerna såväl som vilken energi de utstrålar.

Låt säga att du vill renovera ditt kök i Södertälje men tycker att det är för dyrt. Då kan ommålning vara ett väldigt bra alternativ. Kanske är det till och med så att tidigare ägare har renoverat köket, men att det inte känns helt rätt. Då är målning verkligen lösningen. De färger vi omger oss med påverkar hur vi mår, och olika personer behöver olika färger omkring sig.

Som tur är finns det ju en hel yrkesgrupp av målare som är experter på fäger och hur de ser ut och påverkar ett rum. Vill du renovera ditt kök med hjälp av ny färg på luckor och lådor så ska du kolla runt vilka måleriföretag som finns där du bor.

Ljusa färger förstorar och mörka förminskar

Har du ett väldigt stort och omysigt kök så ska du se dig om efter färger som ger en värmande och mer ombonad känsla. Här kan du välja naturens färger, så som en lindblomsgrön eller en brun nyans. Det går även att skapa häftiga effekter med hjälp av matta och värmande men ljusa kulörer. Istället för kritvitt kan du föra in varmare toner och skapa med hjälp av en matt yta istället för en blank.

24 Mar 2021