Galen köksrenovering i Uppsala

Vid renovering förväntas det att man ska följa trenden och skapa moderna utrymmen. Allt för att öka värdet vid försäljning. För Anna i Uppsala skulle köksrenoveringen spegla henne.

Anna hade köpt en lägenhet i Uppsala och var i färd med att planera köksrenovering. Hennes pappa försökte med alla medel att övertyga henne om hur det skulle se ut. Gav henne inredningstidningar och annat för att påverka dotterns beslut. Det var som att tala med en vägg.

Hon älskade nämligen färgen rosa. Inte mjuk, utan chockrosa. Färgen ville hon ha på sina köksluckor och på ena väggen som var mitt emot köksskåpen. Resten skulle vara vitt. Gudskelov, tänkte han. Pappa Arne var säker på att ingen skulle köpa lägenheten när det var dags för Anna att gå vidare i livet.

Köksrenovering i Uppsala såldes dyrt

Givetvis fick Anna sitt kök även om hantverkarna avrådde. Flera erkände att det var ganska fräckt ändå. Skåpluckorna sprejmålades och när de sattes på plats fick rummet en härlig energi. Det vita och det chockrosa gifte sig fint med varandra. Det var även de mest klentrogna tvungna att medge.

Flera år senare hade Anna träffat sin stora kärlek och skulle bli sambo. Lägenheten lades ut för försäljning. Mäklarna antog uppdraget trots stor skepsis. De blev därför förvånade när budgivningen kom igång. Flera hängde kvar och priset steg tills den slutligen såldes dyrt. Målarfirman som fått använda bilder från köket till sin hemsida, fick flera galna uppdrag och blev kända för att våga ta ut svängarna närhelst kunden önskade. Läs mer om köksrenovering på den här hemsidan: köksrenoveringuppsala.se

26 Feb 2022