Fräscha upp med takmålning

Visste du att man faktiskt kan måla om taket på huset? Börjar det se slitet eller tråkigt ut kan en enkel takmålning göra susen. Det bästa är att anlita en firma som får komma och utföra arbetet.

Det kanske inte är något att göra åt. Ert hustak har länge sett slitet och trist ut. Men egentligen är det inget fel på det, så det behöver inte bytas ut. Men något skulle behöva göras för att få det snyggt igen. Ni får höras om takmålning. Man kan faktiskt måla om taket och på så vis få det snyggare och fräschare igen. Genom att måla kan man också undvika besvärliga renoveringar som kostar skjortan. Ni har ett plåttak på ert hus och ni bestämmer er för att kolla upp om det är möjligt att måla om även ett sådant. Ni får veta att det faktiskt går bra att måla om både plåt- och tegeltak.

Ett hårt utsatt tak behöver omvårdnad ibland

Ni anlitar en firma som får komma och göra jobbet åt er. Ingen av er vill ge sig upp på sådana höjder och stå med målarpenseln i hand. Ett proffsigt gäng kommer och gör ert tak fint och får det att se ut som nytt. Det har fått utstå många påfrestningar från både väder och vind och då kan en målning göra susen för att det ska bli tåligt och snyggt igen. Ni är så nöjda. Nu kommer det att hålla sig vackert i många år framöver.

10 Feb 2022