Förnyelse av villa med badrumsrenovering i Gävle

Genom att förnya ditt badrum kan du ge din villa ett välbehövligt lyft. Varför inte låta en byggfirma som sysslar med badrumsrenovering i Gävle göra jobbet?

Det finns många skäl till att renovera och förändra badrummet i en äldre villa. Armaturerna kan vara omoderna vilket indirekt leder till onödigt slöseri med varmvatten. Det befintliga badkaret kanske inte används särskilt ofta. Varför inte riva ut karet och ersätta det med en dusch och skapa bättre utrymme i badrummet?

Vill du ha värmekomfort och låta dina fötter trampa på ett varmt golv på morgonen? Lägg då in värmeslingor under golvet som inte enbart blir en lisa för fötterna utan som också värmer hela rummet. Men badrumsrenovering i Gävle kräver noggrann planering och arbetet ska utföras av certifierade yrkesmän som bland annat installerar el och vatten.

Badrumsrenovering i Gävle med proffs

Eva och Nils har bott i sin villa i över trettio år. “Nu när barnen har flyttat ut kan det väl vara läge att renovera huset så att det passar oss båda”, säger Eva en dag. “Vare sig du eller jag använder ju exempelvis inte badkaret och ersätter vi karet med en dusch får vi ju bättre utrymme”, fortsätter hon. “Då måste vi väl också byta ut tvättstället och toalettstolen?”, menar Nils.

Paret blir smått entusiastiska över tanken på att ändra om i huset. Men Nils drabbas dock snart av eftertankens kranka blekhet. “Jag duger ju inte till att genomföra ett sådant projekt”, tänker han högt. “Vi får väl anlita en byggfirma som är proffs på badrumsrenovering i Gävle”, invänder Eva. En representant från byggfirman kommer på besök efter någon dag. Eva och Nils får förslag på en totalrenovering av badrummet. All inredning rivs ut och väggar och golv blir kaklade. Och firmans elektriker ser till att en elslinga läggs in i golvet.

24 Jan 2024