Fogfria golv för ökad styrka och tålighet

Tomten är köpt och nu ska du börja planera för ditt nya hus. Du vill ha lite ovanliga detaljer, och har fallit för tanken att bara lägga in fogfria golv. Golv som har en hög hållbarhet och styrka.

Nu har du provat de flesta olika typer av golv, men känner dig inte nöjd. Golven kan ha varit för mjuka, för hårda, för svåra att rengöra eller för känsliga. Nu ska du äntligen få bygga ett eget hus och kan få välja allt som du önskar dig, utan några gränser. Det är då som du börjar kika på fogfria golv. Golv som du kan skapa precis som du vill och som även är enkla att laga och ta hand om på ett annat sätt än andra golv som finns på marknaden.

Många valmöjligheter med fogfria golv

Fogfria golv är golv som inte har några fogar. Det låter ju enkelt. Men hur lägger man då ett golv som är fogfritt? Svaret är: precis hur och var du vill. Det är just det som är finessen med de fogfria golv som finns på marknaden idag. Du kan göra precis hur du vill och skapa de mönster, eller kombinationer, som passar för dig. Kanske väljer du ett fogfritt golv som sträcker sig över hela ditt hem, eller så väljer du att avgränsa och lägga in något annat material som en accent. Var bara beredd på att få utstå beundran och många frågor gällande ditt vackra och tåliga golv.

10 Jan 2022