Entrémattor - många fördelar

Driver du ett företag, en butik, ett cafe eller exempelvis en restaurang i Stockholm? I så fall så är du fullt medveten om att du är långt ifrån ensam om detta. Konkurrensen är påtaglig oavsett vilken bransch man är verksam inom. Det gäller att ta till alla tricks man kan för att locka in kunder. Entrémattor Stockholm är ett typisk exempel på hur man, relativt billigt, kan fånga potentiella kunders intresse.

Entrémattor i Stockholm hjälper företag att sticka ut och skilja sig lite från mängden. Man kan tänka sig detta ur perspektivet av ett hotell - eller tänk exempelvis en galapremiär. Den röda mattan signalerar att det är speciellt och den ger en helt annan nivå av välkomnande: kunden uppfattar en signal om just den butiken är värd ett besök. Det är subtilt - men det är också ytterst fungerande. Det är ett starkt argument till varför man ska överväga entrémattor om man har en butik i Stockholm. Det finns emellertid även fler sådana. Vi räknar upp några av dessa här nedan:

  • Enkel marknadsföring. En entrematta kan skapas för ditt företag och unikt för just detta. Vad har du för färger i logotypen och den övriga inredningen? Det går även att trycka på mattan och därigenom också skapa ytterligare en positivt effekt. Genom att tänka till lite i den frågan kan man nå nya höjder.
  • Funktionalitet. Varför har man egentligen en entrématta? På det stora hela så handlar det om en svårslagen funktion. Till skillnad från hur det ser ut i ett hem så kommer besökare inte att ta av sig sina skor i samband med att de går in i en butik, ett café eller en restaurang: man går in och detta oavsett hur det ser ut under skorna. Entrémattor i Stockholm tar bort lejonparten av smutsen och ger genom detta en mer trivsam atmosfär - samtidigt som du också slipper städa hela tiden. En entrématta borgar för en renligare inomhusmiljö. Detta gäller även för exempelvis kontor där de anställda kan torka av sina fötter innan de går in genom dörrarna.

Smarta upplägg för entrémattor i Stockholm

Är det då värt att investera i entrémattor i Stockholm? Definitivt, men det handlar inte om en investering där du som näringsidkare köper en matta och låter den ligga. Nej. det handlar snarare om att du löser ett abonnemang där det hela tiden läggs ut nya mattor och där det samtidigt sker en tvätt av de som legat framför din entré.

Just detta är det smarta: du kommer hela tiden att ha nya, fräscha mattor framför dörren och du kan själv välja med vilka intervaller tvätten ska ske. En rekommendation är att man ökar frekvensen mellan tvättarna i samband med att exempelvis höst och vinter infaller då dessa årstiden tenderar att föra med sig lite mer smuts.

De flesta företag bygger upp en bra relation med företagen man hyr sina entrémattor av och detta innebär att man också kan tvätta mattorna akut om det skulle vara extremt dåligt väder utomhus. Det är ytterligare en fördel. Uthyrare av entrémattor jobbar alltid med sina kunder i fokus och båda parter drar nytta av varandra. Symbios i sin renaste form!

15 Jan 2022