En låssmed i Stockholm släpper in dig

Du måste tillkalla en låssmed i Stockholm som hjälper dig att komma in i din bostad igen när du har låst dig ute. Till det nya låset på din dörr kan du beställa reservnycklar i valfritt antal.

Man ska vara aktsam med att lämna ut reservnycklar, men ett par betrodda personer kan ha nyckel till din bostad för just sådana här händelser. Att låsa sig ute är inte roligt, och kan du bara gå in till grannen och få en extranyckel tillbaka, är problemet lätt löst. Du kan också ha en reservnyckel gömd någonstans i närheten, på ett ställe som ingen vet om. Det är lite mer riskabelt, men funkar ofta för dem som bor i villa.

En låssmed blir din hjälte

Kanske har du tappat nyckeln du hade med dig ut. Har du ingen i närheten som kan hjälpa dig, kontaktar du en låssmed i Stockholm. Kanske har du haft flera extra nycklar men tappat bort dem, och det är en riskabel situation. Du måste ha koll på var dina extra nycklar finns, för hemförsäkringen gäller inte om en tjuv bara kan spatsera in i din bostad och kan öppna med en egen nyckel.

Låssmeden blir din hjälte när du blir insläppt igen. Be om att få extranycklar till ditt nya lås, och håll noga koll på dessa. Det kan vara bra att en granne du litar på har en nyckel också ifall det skulle hända något i huset, som brand eller översvämning, när du inte är hemma.

7 Mar 2022