Det nya huset behövde en badrumsrenovering

När man köper ett hus är de oftast något som behöver renoveras. Något som för många känns som en jobbig process. Men badrumsrenoveringen kan gå helt smärtfritt om man tar hjälp av proffs.

Petra och Noel letade efter ett hus redo att flytta in i. De hade ingen önskan om att börja renovera. De tyckte helt enkelt inte att det var kul. Men så kom dagen då de hittade drömhuset i Bromma. Båda visste direkt. Det var kärlek vid första ögonkastet. Informationen om att badrummet behövde en helrenovering kom som en hink kallt vatten. Det fanns inga vattenskador men rören var väldigt gamla.

Trots att de tidigare sagt blankt nej till renovering var det svårt att glömma huset. De hade redan kunnat se sina barn springa där, gett dem rum och sett hur de själva satt och njöt på altanen en vacker sommarkväll.

Badrumsrenovering är ett jobb för de kunniga

En badrumsrenovering klarade de definitivt inte själva då man behövde kunna både el och rör, för att inte tala om allt annat. I deras fall var detta det bästa som kunde hända. Mäklaren gav tips på ett företag som kunde hjälpa dem hela vägen. Efter att ha träffat entreprenören fanns inga tvivel längre, de slog till.

Firman fixade verkligen allt och lite därtill. Höll dem informerade och var otroligt snabba. De tog vägen förbi några dagar före flytten och häpnade. Vilket badrum! Det kändes overkligt så fint var det. Tänk att de nästan struntat i köpet. Ibland ska man bara följa sin magkänsla.

2 Jul 2021