Därför ska du ställa krav på din målare i Stockholm

Målare ska ta god hand om pampiga våningar på Östermalm i Stockholm. Se till att du anlitar en som faktiskt gör det. Be om referenser och arbetsprover.

Du som bor på Östermalm i Stockholm har säkert redan insett att det inte duger med vilken målare som helst. Är det en av stadsdelens pampiga sekelskiftesvåningar som ska målas gäller det att anlita en målare som vet vad som gäller. Det måste vara stilenligt, stilfullt och kompetent utfört.

Du ska be att få se referenser från den målerifirma du funderar på att anlita. Har de kunder vars objekt liknar ditt hem? Kanske kan de till och med uppvisa arbetsprover från ännu pampigare boenden, som till exempel ett slott? Då vet du definitivt att du är på rätt spår.

Det finns riktigt bra målare på Östermalm i Stockholm

Den målerifirma i Stockholm som inte visar något intresse för att bevara befintliga dekorationsmålningar och andra detaljer i en äldre lägenhet ska du se upp för. Det är mycket viktigt att vårda det unika med ditt boende. Både som kulturminne och som USP när du vill sälja lägenheten.

Det låter kanske som en omöjlig uppgift att hitta en så noggrann och insatt målare. Men misströsta inte. På Östermalm finns det målare som uppfyller även riktigt högt ställda krav. Och känsla för rätt estetik. Ställ gärna några kontrollfrågor om vilken typ av färg som är mest tidstrogen sekelskiftet. Det ska de kunna svara på på stående fot.

9 May 2022