Byggstädning Stockholm - ta hjälp med städningen

Har du anlitat ett företag för en omfattande renovering i ditt hem? I så fall kommer du att behöva genomföra en besiktning och för att den ska kunna ske på ett tryggt och säkert sätt så krävs en byggstädning i Stockholm. En byggstädning i Stockholm innebär att allt bråte, allt byggdamm och allt material som använts städas undan.

Det gör att besiktningsmannen kan se över och göra en korrekt bedömning av renoveringen. Ser man krasst på saken så kan en utebliven byggstädning alltså leda till att A) en besiktningsman inte kan genomföra sitt jobb eller B) att han gör en felaktig bedömning. Det senare kan då också innebära svårigheter om en framtida konflikt mot hantverkarna gällande kvaliteten på jobbet skulle dyka upp. Detta då hantverkarna kan luta sig mot den bedömning som besiktningsmannen gjort.

Utöver detta så bidrar även en byggstädning i Stockholm till det uppenbara: du kan snabbt komma igång med att installera dig i det rum där renoveringen skett. Oavsett om det handlar om en badrumsrenovering, en renovering av köket - eller om du anlitat hjälp med att bygga ett Attefallshus på din tomt.

Ta hjälp med byggstädning i Stockholm

Byggstädning i Stockholm kan i vissa fall inkluderas i priset som en hantverkare ger, men det är långt ifrån givet. Vilket innebär att du står inför två val om detta tillval inte finns med i avtalet: att på egen hand genomföra en byggstädning - eller att anlita en städfirma för uppgiften.

Vi skulle definitivt råda dig att göra det senare. Genom en professionell byggstädning så garanteras du ett perfekt resultat där rätt utrustning används.

Det senare är viktigt. Använder du din egen dammsugare så kan den ta skada av det finkorniga byggdammet. För en relativt billig peng så får du en professionell byggstädning utförd och kan se en korrekt besiktning samt en snabb installation i det nya rummet möjliggjord. Ett enkelt val.

15 Jan 2024