Boka in golvslipning i Sollentuna

Ett nött och slitet golv blir som nytt med en golvslipning och efterföljande ytbehandling. Har du speciella krav på ditt golv och din golvslipare? Vilka golv kan slipas av en golvslipare?

Det finns flera anledningar till att du skulle vilja slipa ditt golv och en av dem kan vara att det är så slitet att du helt enkelt måste slipa det. Flisor sticker upp och du skadar dig eller så har du kanske barn och djur som hela tiden får flisor i fötterna. Oftast har det inte gått så långt innan du bestämmer dig för att slipa golvet. Det handlar mer om att golvet är lite slitet och ser lite nött ut. Det behöver helt enkelt ett rejält ansiktslyft.

En hantverkare som jobbar med golvslipning i Sollentuna kan ta sig an alla trägolv som har en tjocklek på minst några millimeter. Det betyder att det går bra att slipa laminatgolv men det vanligaste är att du låter slipa en vacker ekparkett eller ett gediget och rustikt trägolv. Inget kan väl vara vackrare än ett nyslipat golv.

Golvslipning plus olja eller lack

Att få hem en golvslipare innebär oftast att du behöver ta beslut om vad som ska ske efter golvet är slipat. Ska du lägga på lack i några omgångar eller vill du hellre olja in det? Självklart spelar grundmaterialet sin roll i det beslutet. Att olja in ett golv kan tyckas vara ett ömtåligt sätt att behandla ytan på men faktum är att det håller måttet om det tas omhand och sköts väl. Läs mer om golvslipning på denna sida: https://www.golvslipningsollentuna.se/

7 Sep 2021