Behöver du anlita maskinuthyrning i Göteborg?

Att hyra maskinerna du behöver till ditt projekt i Göteborg är smart. Det är betydligt mer kostnadseffektivt än att köpa maskinerna. Du hyr bara det du behöver.

Har du en byggfirma och vill åta dig ett byggprojekt som kräver maskiner som du kanske inte har i din maskinpark? Låt inte det göra att du måste tacka nej. Att investera i ett flertal större maskiner är kostsamt och det är inte säkert att du kommer behöva dessa till nästa projekt. Det smarta är att använda sig av maskinuthyrning och få tillgång till de maskiner du behöver. Du hyr just det du har behov av under perioden.

Det kan handla om en fasadrenovering av ett flervåningshus i Göteborg, som kräver att du använder kranar och byggplattformar. Du har personal och duktiga medarbetare som klarar jobbet, men du saknar en stor kran och har inte tillräckligt med byggställningar. Avstå inte från projektet. Hyr det som saknas och ro iland bygget.

Maskinuthyrning med allt från kranar till arbetskläder

Kanske har du tillgång till någon arbetsbod, men till större projekt med fler anställda kommer du behöva extra bodar som går att hyra för perioden. Även arbets- och skyddskläder går att hyra för extrapersonal. Bodarna sätts upp och är klara att användas när du behöver, då uthyrningsfirman även står för servicen. Det spar mycket tid.

När det gäller maskiner, kan du få god hjälp att välja rätt maskin för varje skede i processen. Du får ta del av erfarenhet och service, så att ditt jobb blir enkelt och smidigt.

13 Apr 2022