Bästa tiden på året

Ni älskar att få komma ut till sommarstället igen. Men det här året blir det inte riktigt som ni har tänkt er. Det finns saker som ni blir tvungna att återställa och laga på ert sommarhus.

Ljuset har kommit åter. Blommor växer längs vägkanten och allting frodas och riktigt lever. Det är sommar och ni ska äntligen få sätta igång ert sommarställe igen. Ni har inte varit där sedan ni bommade igen huset i höstas. Nu längtar ni ut och riktigt känner att det här kommer att bli en bra sommar! I början av säsongen lämnar ni lägenheten i stan för att inte komma tillbaka igen förrän till hösten. Ni älskar ert sommarställe och kan knappt vänta tills ni är där och får sätta igång med allt som behöver göras inför sommaren.

Ni behöver hjälp - anlita en skicklig golvläggare

Väl på plats vid sommarstället inser ni att någonting har hänt. Ni ser direkt att någon har brutit sig in i stugan under tiden ni har haft den igenbommad. När ni försiktigt kliver in möts ni av att möbler är omkullvälta och att golvet i hallen är trasigt. Vad har hänt egentligen? Ni går igenom huset och inser med viss lättnad att det mest är städning som krävs från er sida. Ingenting är stulet. Golvet behöver ni dock göra någonting åt. Ni söker upp en skicklig golvläggare i Uppsala som får komma och hjälpa er att åtgärda skadan. Därefter kan ni äntligen njuta av er sommarvistelse, och ert nya golv!

26 May 2021